Bedrijven

Bedrijfsuitjes

Wij verzorgen jullie bedrijfsuitje met ballonvaarten voor zoveel personen als je maar wilt. Wil je meer informatie: info@ballonvaarderij.nl of tel. 076-5222949.

Kadobonnen

Verras je werknemers, jubilarissen, zaken-relaties of jezelf met een ballonvaart. Onze ballonvaart kadobon is een gegarandeerd succes !

Een eigen bedrijfs ballon ?

Eigen bedrijfsreclame op een luchtballon? Ook dat kan bij ons. De afgelopen jaren hebben we de ballonnen gevaren  voor o.a. Douwe Egberts, Inbev (Oranjeboom), Nostimos, Sara Lee DE, Itho Daalderop, Oostappen Groep Vakantieparken, Renault, Dorcas Hulp Nederland, Finntax (nu: Detron) e.a. Een ballon in je eigen huisstijl voor relatie-marketing op “hoog niveau” of een ballon in de vorm van een eigen product: alles kan ! Zie o.a. onze UI-ballon, Itho-, Finntax/Detron, Renault en Oostappen Groep. Met deze ballonnen verzorgen wij ook tevens de ballonvaarten met relaties of varen we met je ballon over grote evenementen in binnen- en buitenland. Uiteraard geven we de nodige adviezen inzake aanschaf van een eigen ballon, art-work op de ballon en zorgen we voor een scherpe prijs.

Dit is een foto van de Ui ballon

 

oostappen groep ballonRenault BallonPH-VLT